Clădiri Speciale​

Odată cu creșterea economică, orașele românești au început să cunoască un ritm de dezvoltare din ce în ce mai accelerat, reflectat și în cererea mare de spații locative.

Dezvoltarea unor ansambluri nerezidențiale complexe reprezintă o provocare atât pentru dezvoltatori, cât și pentru firmele de construcții implicate. Ansamblurile nerezidențiale pot fi formate din unul sau mai multe blocuri de apartamente, grupuri de case sau un mixt între mai multe tipuri de unități locative, caracterizate printr-un design unitar.

Astfel, construim spitale, scoli, sali de sport, cladiri de birouri, cladiri pentru aeroporturi.

Clădirile de birouri – sunt spații special amenajate, conform normelor caracteristice de exploatare, pentru utilizare în toate tipurile de afaceri, cu o suprafață de construcție desfășurată mare și forme arhitecturale deosebite.

PARTICULARITĂȚi:
DE CE FIRMA NOASTRĂ?
CE OFERIM:

În mod asemănător lucrăm și în ceea ce privește construcția de alte tipuri de clădiri speciale decât clădirile de birouri. Astfel, firma noastră construiește și clădiri de aeroport, unități de învățământ și unități spitalicești, săli destinate activităților sportive și alte tipuri de clădiri cu destinație specială de activitate.