Centre Comerciale

Odată cu creșterea economică, orașele românești au început să cunoască un ritm de dezvoltare din ce în ce mai accelerat, reflectat și în cererea mare de spații locative.

Dezvoltarea unor ansambluri nerezidentiale complexe reprezintă o provocare atât pentru dezvoltatori, cât și pentru firmele de construcții implicate. Ansamblurile nerezidentiale pot fi formate din unul sau mai multe blocuri de apartamente, grupuri de case sau un mixt între mai multe tipuri de unități locative, caracterizate printr-un design unitar.

Centrele comerciale – sunt suprafețe special amenajate, conform normelor caracteristice de exploatare, situate în Mall-uri, partere de clădiri rezidențiale sau clădiri independente de comerț.

PARTICULARITĂȚi:
DE CE FIRMA NOASTRĂ?
Construcția unui spațiu comercial propriu sau în chirie necesită întotdeauna, din motive obiective, termene scurte de amenajare și livrare. Flexibilitatea firmei noastre de adaptare la condițiile din teren, experiență personalului calificat, dar și ingeniozitatea inginerilor face din compania noastră un partener de încredere.
CE OFERIM: