Depozite

Prin noțiunea de “depozit” se definește un spațiu amenajat și dotat corespunzător pentru a primi, păstra și a pregăti bunuri materiale (mărfuri) în vederea distribuirii lor către beneficiari. Caracteristică principala a depozitului este de natură logistică, deoarece depozitarea, cu unele excepții, nu aduce modificări stării produsului și deci nu adaugă ceva valorii acestuia.

Depozite (frigorifice) – sunt spații special amenajate pentru depozitarea alimentelor sau a unor produse a căror particularități de păstrare necesită temperaturi scăzute și controlate. Depozitele pot fi împărțite în unul sau mai multe compartimente cu climat diferit în funcție de fluxul tehnologic: tunel de refrigerare, depozit refrigerate, tunel de congelare, depozit produse congelate.

PARTICULARITĂȚi:
DE CE FIRMA NOASTRĂ?​

Dacă ai în plan să investești într-un depozit frigorific, hala de producție alimentară sau să îți extinzi afacerea cu un nou spațiu frigorific sau alimentar, îți trebuie, în afară de un tehnolog care să îți determine fluxul tehnologic, suprafețe necesare, calculul ciclului de funcționare al instalațiilor și al echipamentelor de producție și un constructor experimentat care să unească sub un singur acoperiș întreagă dumneavoastră afacere. 

Firma noastră vine cu o experiență vastă în construcții industriale, cu o echipa de profesioniști dispusă să preia noi provocări, cu prețuri avantajoase și materiale durabile de calitate superioară.

CE OFERIM?

* În mod asemănător pe lângă depozitele frigorifice, firma noastră construiește și alte tipuri de depozite ca cele de depozitat marfă alimentară sau care nu necesită temperaturi scăzute, garaje etc.