Construcții Case

Considerăm că ridicarea unei case reprezintă un moment foarte important în viață,când necesitățile și pretențiile trebuie să fie îmbinate armonios cu limitările de spațiu sau cele financiare. 

Firma noastră este capabilă să răspundă cu profesionalism la cerințele diversificate ale clienților. Oferim seriozitate, profesionalism și calitate în construirea casei dumneavoastră.

Construim case la cheie și oferim o gama largă de realizări. Executăm lucrări de zidărie, tencuieli, termoizolații, placare piatră, faianță, gresie, instalații sanitare, amenajări interioare, acoperișuri și altele

Asigurăm proceduri de lucru și standarde de calitate în construcții impuse de normativele și de legislația în vigoare în România. 

Suntem specializați în construcția de case cu un grad înalt de finisare. Urmărim cu atenție realizarea tuturor detaliilor ce țin atât de rezistență structurii, indiferent de tipul constructiv ales, cât și de arhitectură. Conform proiectului și cerințelor clientului, asigurăm toată gama de servicii necesare construirii unei case sau clădiri industriale. Realizăm toate instalariile interioare și exterioare (sanitare, încălzire, gaz, electrice, climatizare și automatizări aferente), precum și finisajele interioare, exterioare și amenajarea curții.

A. PRIMII PAȘI

Firma noastră a acumulat o experiență bogată și diversă în proiectarea în construcții, putând aborda orice fel de clădire civilă sau industrială. Conceptul pe care s-a structurat firma noastră constă în oferirea de servicii complete de construcții și consultanță în domeniu, cât și o echipa formată din profesioniști care va vor pune visul arhitectural în practică prin punerea în aplicare a recomandărilor specialiștilor noștri corelate cu dorințele dumneavoastră, specialiștii firmei noastre fiindu-va alături cu experiență și sfatul lor pentru a va ghida și ajută pe parcursul întregului demers al proiectului dumneavoastră.

Va oferim astfel siguranță unui partener care va însoțește și va consiliază în toate etapele proiectului. Echipa noastră cuprinde colaboratori pentru toate specialitățile ce țin de punerea in practică a visului dumneavoastră, pentru că un proiect ce presupune un demers amplu ai cărui pași vi-i rezumăm în continuare:

 • Întocmirea de către arhitect a documentației pentru obținerea Certificatului de Urbanism, eliberat ulterior de către Primărie. Pentru această etapă este nevoie de documentația cadastrală a terenului pe care îl aveți în vedere pentru realizarea investiției. Arhitectul poate fi ales de dumneavoastră ori vă putem pune în legătură cu unul din partenerii noștrii în domeniul proiectării arhitecturale.
 • Prin Certificatul de Urbanism primăria își exprimă în mod oficial punctul de vedere asupra viitoarei investițîi, cerînd un anumit număr și tip de avize de la instituțiile abilitate (distribuție curent electric, alimentare cu apă, canalizare, telefonie, gaze naturale, salubritate, sănătatea populației, protecția mediului, apărare civilă, prevenirea și stingerea incendiilor, în funcție de complexitatea și particularitățile proiectului) și alte studii de specialitate (planuri urbanistice, studiu geologic, expertiză tehnică, etc.), după caz.
 • În urmă obținerii Certificatului de Urbanism, arhitectul întocmește documentația necesară obținerii fiecărui aviz în parte.
 • În paralel, în tot acest timp, încep discuțiile aferente soluției propriu-zise de arhitectură a proiectului, între arhitect și beneficiar. Fiecare întîlnire este însoțită de prezentări etapizate ale soluției de proiect de arhitectură, prezentări realizate în principal cu ajutorul calculatorului (volumetrii, planuri, fațade, perspective, secțiuni).

Proiectul de arhitectură reprezintă „miezul” întregului demers, artă și știință arhitectului. El presupune integrarea într-un mod unitar a soluțiilor legate de funcționalitate și estetică, fluxul de circulație și impactul vizual al spațiului înconjurător, relaționarea corectă a funcțiunilor în spațiu, etc.

Se urmărește obținerea unui ansamblu coerent, original și adaptat corespunzător cerințelor proiectului.

 • Odată cu obținerea avizelor are loc finalizarea soluției de arhitectură, cea cu care atît beneficiarul cît și arhitectul sunt de comun acord.
 • Se întocmesc proiectele de rezistență și instalațîi (sanitare, termice, electrice) de către proiectanții/inginerii de specialitate.
 • Trasarea principalelor obiective și îndatoriri constructorilor noștrii și începerea lucrărilor de construcție.
 • Pe parcursul execuției construcției echipa de proiectare vine în teren și urmărește lucrările pentru o bună realizare și respectarea proiectului autorizat
 • La sfârșitul termenului de execuție se face recepția lucrărilor în prezența unui reprezentant al primăriei și a proiectantului.

Fiecare localitate își definește, în baza unei legislațîi specifice, reglementări proprii cu privire la amenajarea teritoriului, acestea fiind reunite în Planul Urbanistic General (PUG) al localității și în Regulamentul Local de Urbanism (RLU). Elaborarea și aprobarea acestora sunt obligații impuse prin lege ale administrației publice locale (primăria/consiliul local). Autorizațiile de construire se eliberează de către primarii în temeiul și respectînd prevederile din aceste documente de urbanism.

Pentru anumite zone sau tipuri de construcțîi, în vederea eliberării autorizației de construire, primăria are nevoie de studii de urbanism care să indice felul în care se încadrează proiectul din punct de vedere urbanistic în zona respectivă. Aceste documentații de urbanism se numesc PLAN URBANISTIC ZONAL (PUZ) sau PLAN URBANISTIC DE DETALIU (PUD), în funcție de importantă obiectivului nou propus în zona și de amploarea zonei studiate. Ele pot fi elaborate de către arhitecți care au drept de semnătură în amenjarea teritoriului și în urbanism, atestat și înscris în Registrul Urbanistilor din România (RUR).

În urmă anilor de activitate echipa noastră a acumulat o vastă experiență în acest domeniu, întocmind planuri urbanistice pretutindeni în țară unde a fost nevoie. Firma noastră va oferă astfel și garanția experienței în comunicarea cu autoritățile locale.

Spațiul în care trăim, lucrăm, în care ne întoarcem zi de zi, acasă. Fiecare dintre noi își exprimă individualitatea și căldură interioară în acest loc pe care ni-l dorim cu toțîi primitor, funcțional, practic și plăcut. Ochiul experimentat al unui arhitect, specialist în design interior sau amenajări interioare, va poate transformă dorințele în realitate. Fie că e vorba de casă, birou, spațiu comercial sau public, viziunea unui arhitect oferă garanția armoniei între aspectele funcționale și estetice, o îmbinare coerentă între forme, culori, lumina, materiale.

Firma noastră va oferă informațîi și consiliere pentru a va ajută să obțineți o abordare coerentă stilistic și soluții concrete pentru a exprimă o viziune estetică adaptată personalității dumneavoastră. Din punct de vedere practic, suntem mereu la curent cu cele mai inovatoare soluții tehnice din domeniul amenajărilor și designului interior.

În urmă discuțiilor și schimbului de idei, veți putea vizualiza cu ajutorul calculatorului sub formă de simulare soluțiile propuse. Aveți astfel posibilitatea punerii la punct a tuturor detaliilor privind alegerea materialelor, a sistemelor de iluminat, a mobilierului, pentru care se poate realiza dacă este cazul proiect de execuție mobilier la comandă. Indiferent de complexitatea, mai mare sau mai mică, a proiectului de design interior pe care îl aveți în vedere, veți avea numai de cîștigat prin colaborarea cu firma noastră. 

Studiul geotehnic are drept scop descrierea adecvată a proprietăților terenului de construcție. Datele furnizate de studiul geotehnic (date geotehnice, elemente geologice, hidrogeologice, seismice și climatice) sunt folosite în faza de proiectare, cu respectarea conceptului de proiectare geotehnică, care să asigure stabilitatea, rezistență și durabilitatea în timp a construcțiilor.

Un studiu geotehnic cuprinde următoarele etape:

 • Cercetarea terenului de fundare, prin executarea unuia sau mai multe foraje geotehnice
 • Prelevarea de probe și cercetarea specifică “în situ”
 • Analizarea probelor într-un laborator atestat
 • Realizarea documentației tehnice
 • Verificarea documentației de un verificator atestat

Firma noastră execută studii geotehnice, având personal calificat și utilaje corespunzătoare ( utilaje manuale cu diametre între 50mm și 150mm ce pot fi conduse până la adâncimi de 20 m și utilaj mecanic ce ajunge la adâncimi de 35 m în toate tipurile de sol ).

Firma noastră are de asemenea echipament specializat pentru executarea de:

 • SPT (standard penetration test) și CPT (cone penetration test)
 • foraje de apă cu adâncimi de până la 35 m și diametrul de 150 mm
 • micropiloti cu un diametru de până în 150mm

B. INSTALAȚII ELECTRICE ȘI AUTOMATIZĂRI

Firma noastră execută o gama diversificată de lucrări specifice domeniului instalațiilor electrice şi automatizărilor din industrie, dar şi din construcțîi:
– instalațîi electrice pentru iluminat

– instalațîi electrice de forță şi comandă de la distanță

– sisteme de acționare electric pentru poduri rulante

– echipare tablouri electrice, stățîi electrice şi posturi de transformare

– însotiri electrice pentru trasee de conducte tehnologice industriale

– rețele de cabluri pentru radioficare, telefonie, calculatoare

– sisteme de avertizare antiefracție, degajări de gaze toxice şi fum, la incendiu şi la avarie

– instalațîi electrice de împamantare şi paratraznet.

C. INSTALAȚII ÎNCĂLZIRE ȘI SANITARE

Când vine vorba despre instalațîi, noi îți stăm la dispoziție cu servicii de montare instalații interioare și exterioare deopotrivă, printre care se numără: instalațiile termice, instatiile sanitare, instatiile de gaz, amenajare băi, realizarea de fose septice, canalizare și rețele de apă, dar și realizarea de încălzire în pardoseală. De la A la Z, orice serviciu ai nevoie cu privire la instalații, echipa noastră îți stă întotdeauna la dispoziție!
În funcție de specificul lucrării și de nevoile tale, noi îți vom oferi o soluție personalizată și ne vom apucă de treaba imediat pentru că lucrarea să fie gata și dată în folosință cât mai repde. Echipa firmei noastre este alcătuită numai din meseriași, din profesioniști cu multă experiență și cunoștințe, o echipa deschisă mereu pentru idei și comunicare.

D. AMENAJĂRI EXTERIOARE

Firma noastră execută o gama diversificată de lucrări specifice domeniului instalațiilor electrice şi automatizărilor din industrie, dar şi din construcțîi:
– instalațîi electrice pentru iluminat

– instalațîi electrice de forță şi comandă de la distanță

– sisteme de acționare electric pentru poduri rulante

– echipare tablouri electrice, stățîi electrice şi posturi de transformare

– însotiri electrice pentru trasee de conducte tehnologice industriale

– rețele de cabluri pentru radioficare, telefonie, calculatoare

– sisteme de avertizare antiefracție, degajări de gaze toxice şi fum, la incendiu şi la avarie

– instalațîi electrice de împamantare şi paratraznet.

E. AMENAJĂRI INTERIOARE

Amenajări interioare – cu noi te bucuri mereu de profesionalism și seriozitate!

Ți s-a întâmplat să apelezi la cine nu trebuia pentru niște lucrări de amenajări interioare, iar rezultatul final să nu corespundă cu dorințele tale? Astfel de probleme pot apărea când nici nu te aștepți, dar odată ce alegi să ni te adresezi pentru amenajări interioare, întâmplările neplăcute vor fi cât de repede uitate.
Când vine vorba de lucrări de amenajări interioare, lucrurile diferă în funcție de gusturile clienților, bugetul aferent, spațiul disponibil, cerințele avute etc. Pentru că ne dorim că cei care apelează la noi să fie mulțumiți de lucrările efectuate, punem preț pe comunicarea deschisă client-specialist: întotdeauna, căutăm să aflăm de la client ce își dorește pentru spațiul sau și bineînțeles, ceea ce îi place.