Renovare Centre Comerciale

Orice construcție își păstrează sau își crește valoarea în timp prin metode de conservare, consolidare sau renovare destinate soluționării unor probleme de structura ori aspect, determinate de diferitele grade de uzură care pot reprezenta un pericol pentru cei care locuiesc in clădire. Altfel spus, este recomandat că după o perioada, calculată în funcție de anumiți factori, construcțiile să beneficieze de renovări sau consolidări.

Suntem specializați în:

Firma noastră execută lucrări de consolidare și renovare pornind de la o planificare detaliată, cu stadii bine delimitate și utilizând cele mai moderne tehnologii din domeniu. Acestea presupun o estimare inițială a situației în care se află clădirea și stadiul uzurii care a intervenit în timpul exploatării. Aici, în funcție de severitatea fiecărei probleme în parte, vă putem garanta lucrări de o calitate superioară, realizate de către echipe profesioniste și respectând costurile stabilite în contract.

Punem la dispoziția clienților noștri, servicii de o calitate ireproșabilă realizate cu cele mai noi utilaje, echipamante și tehnologii care ne permit să atingem cele mai înalte standarde din construcții.

Cu o experiență bogată în construcții, firma noastră oferă servicii de excepție, atât pentru construcții civile, cât și industriale, dintre care enumerăm: renovări (zugrăveli, tencuieli, zidarii, placări rigips, gresie, faianță, instalații sanitare, electrice, termoizolații), consolidări, reparații diverse (protecție subterană împotriva apei), etc.

Preț in funcție de evaluarea constatatorie a gradului de deteriorare a clădirii