Renovare Garaje și Depozite

Orice construcție își păstrează sau își crește valoarea în timp prin procedee de conservare și renovare cu scopul de a soluționa problemele ce apar în structura sau în aspect elementului arhitectural, în speță garajele și/sau depozitele, determinate de diferitele grade de uzură ce pot reprezenta un pericol real pentru cei care au acces în spațiul respectiv. Altfel spus, este bine și trebuie ca după o perioada, calculată în funcție de anumiți factori, garajele și/sau depozitele să beneficieze de renovări ori consolidări.

Suntem specializați în:

Garaj

Firma noastră realizează lucrări de consolidare și renovare pornind de la o planificare stabilită în detaliu, cu etape bine structurate și elaborate, utilizând cele mai noi tehnologii apărute în domeniu. Acestea impun o estimare inițială a gradului de rezistență al clădirii și a gravității problemelor care au apărut în timp exploatării depozitului și/sau garajului. 

Aici, în funcție de severitatea fiecărei probleme în parte, putem să vă garantăm lucrări de o calitate excepțională, realizate de către echipe cu o bogată experiență și cu respectarea costurile agreate în contractul semnat bilateral.

Punem la dispoziția clienților noștri, servicii de o calitate ireproșabilă realizate cu cele mai moderne utilaje, echipamante și tehnologii care ne permit să atingem cele mai înalte standarde din domeniul construcțiilor.

Preț in funcție de evaluarea constatatorie a gradului de deteriorare a depozitului și/sau garajului.
LUCRATI Executate: