Biserici și Lăcașe de Cult

Orice lăcaș de cult își păstrează sau își crește valoarea în timp nu doar prin protecție divină, dar și prin aplicarea unor metode omenești de consolidare și renovare destinate soluționării unor probleme umane de structura sau estetică a frumoasei arhitecturi a elementelor ce intră în alcătuirea bisericii ori picturi ce arată faptele diferitelor personaje de referință pentru cultul respectiv, determinate de diferitele grade de uzură care pot reprezenta un pericol pentru enoriași, dar și o reală problemă estetică pentru cei ce vor să pună în valoarea faptele divinității și viața modelelor de credință ce au trecut prin această lume. Altfel spus, este recomandat că după o perioada, calculată în funcție de anumiți factori fizici și nu doar financiari, bisericiile să beneficieze de îngrijiri de specialitate.

Suntem specializați astfel, în:

 • Reabilitări și consolidări ale lăcașelor de cult vechi
 • Executăm armături de oțel, beton pentru a întării structura de rezistență a clădirii
 • Executăm armături de oțel, beton pentru a întării structura de rezistență a clădirii
 • Restaurări ale monumetelor de credință vechi ce au trecut prin timp

Compania noastră realizează lucrări de consolidare și renovare pornind de la o planificare în detaliu, cu etape bine delimitate în timp și utilizând cele mai recente tehnologii apărute în domeniu. Acestea impun o estimare inițială a gradului de rezistență al clădirii și a gravității problemelor de eroziune ce și-au făcut apariția în timpul de folosință a lacașelor de cult. 

Aici, în funcție de severitatea fiecărei probleme în parte, puteți avea încrederea că vom efectua lucrări de o calitate excepțională, realizate de către echipe experimentate și respectând costurile contractuale.

Punem la dispoziția beneficiarilor serviciilor noastre, lucrări de o calitate ireproșabilă realizate cu cele mai moderne utilaje, echipamante și tehnologii care ne permit să atingem cele mai înalte standarde din domeniul construcțiilor, având prețuri ce vor atrage invidia competitorilor ce depun eforturi neobosite ca să ne depășească.

Cu o experiență vastă în construcții, firma noastră oferă servicii de excepție, atât pentru construcții civile, cât și industriale, dintre care enumerăm: renovări (zugrăveli, tencuieli, zidarii, placări rigips, gresie, faianță, instalații sanitare, electrice, termoizolații), consolidări, reparații diverse (protecție subterană împotriva apei), etc.

Preț in funcție de evaluarea constatatorie a gradului de deteriorare a clădirii / etaj + tva, manoperă + materiale

Lucrari Executate:

 • Curățare pereți prin rașchetare / spălare
 • Refacerea și restaurarea picturilor la condițiile inițiale
 • Amorsarea pereților bisericii
 • Efectuarea reparațiilor și finisarea acestora. Ne referim fară a ne limita doar la crăpături, fisuri, probleme apărute din cauza inundațiilor,
 • Zugrăvire cu vopsea lavabilă, iar culoarea va fii aleasă de beneficia
 • Materiale folosite
  - vopsea lavabilă
  - amorsă rost
  - bandă pentru crăpături
  - tencuiala glet și glet de finisaj gama rimano
 • Garanția lucrării este de 5 ani