Renovări Case

Orice casă își păstrează sau își crește valoarea în timp prin diferite metode de consolidare sau renovare destinate rezolvării unor probleme ce își fac apariția în structură ori în estetică casei, determinate de diferitele grade de deteriorare care pot pune în pericol familia dvs și pe cei care vă trec pragul casei. Altfel spus, este bine că după trecerea unei perioade de timp, calculată în funcție de anumiți factori, casa dvs să beneficieze de renovări sau consolidări.

Suntem specializați în:

Firma noastră realizează lucrări de consolidare și renovare pornind de la o planificare în detaliu, cu etape bine delimitate și utilizând cele mai noi tehnologii din domeniu. Acestea impun o estimare inițială a gradului de rezistență al clădirii și a gravității problemelor care au intervenit în timp. 

Aici, în funcție de severitatea fiecărei probleme în parte, va putem garanta lucrări de o calitate excepțională, realizate de către echipe experimentate și respectând costurile agreate.

Punem la dispoziția clienților noștri, servicii de o calitate ireproșabilă realizate cu cele mai moderne utilaje, echipamante și tehnologii care ne permit să atingem cele mai înalte standarde din domeniul construcțiilor.

Cu o experiență vastă în construcții, firma noastră oferă servicii de excepție, atât pentru construcții civile, cât și industriale, dintre care enumerăm: renovări (zugrăveli, tencuieli, zidarii, placări rigips, gresie, faianță, instalații sanitare, electrice, termoizolații), consolidări, reparații diverse (protecție subterană împotriva apei), etc.

Preț in funcție de evaluarea constatatorie a gradului de deteriorare a casei